Fotolii - Canapele

Canapele living pentru momente relaxante in familie
La noi vei gasi oricand canapele living ideale pentru momentele placute petrecute in familie. Noi consideram ca o canapea pentru living este mai mult decat o simpla canapea si va trebui sa indeplineasca toate cerintele in ceea ce priveste confortul.

Alegerea unor canapele living poate fi destul de dificila acesta fiind motivul pentru care iti punem la dispozitie o gama variata de produse. Acest lucru inseamna ca la noi vei gasi exact ce iti doresti in momentul in care cauti o canapea pentru living.

Aspectul estetic propus de catre aceste canapele living este unul excelent, iar pentru a vedea acest lucru trebuie doar sa vizualizezi produsele de mai jos. Grabeste-te! Alege canapeaua potrivita pentru livingul tau si bucura-te de avantaje multiple!

Cum alegem canapele living in functie de forma?

Pentru a te asigura de faptul ca ai gasit cele mai potrivite canapele living, este indicat sa tii cont si de forma acestora. Exista optiuni multiple si din acest punct de vedere, iar in functie de forma canapelele se impart de cele mai multe ori in patru categorii principale. In acest sens, putem aminti de:

  • Canapelele modulare ce propun o usurinta maxima in ceea ce priveste integrarea in spatiile interioare. Sunt versatile, usor de combinat si de mutat.
  • Canapelele rectangulare ce se potrivesc perfect indiferent de stilul pe care il abordezi, oferind o estetica minunata si un pret accesibil.
  • Canapelele in stil englezesc ce se evidentiaza prin arcuirea cotierelor si a spatarului. Acest tip de canapele necesita un anumit stil pentru a se integra in cadrul livingului.
  • Canapelele in stil frantuzesc, cele care necesita de asemenea o aprofundare a stilulul si a esteticii pentru a se integra in amenajarea livingului, fiind produse de lux.
  • Canapelele sectionale sau coltare ce se intalnesc sub forma de L sau U, oferind un numar mare de locuri. Pot fi piesa centrala a unei amenajari.

Materialele exterioare a unor canapele living

Va trebui sa te gandesti si la materialele exterioare a unor canapele living, pentru a descoperi solutia potrivita de achizitionare. Trebuie sa te gandesti in acest sens, pe langa partea estetica si la gradul de curatare a materialului sau rezistenta la frecare. Exista o serie de materiale exterioare foarte utilizate in cazul canapelelor pentru living.

In acest sens, putem aminti de bumbac si de in, materiale foarte placute la atingere, fiind perfecte pentru aceste canapele living. De asemenea, putem aminti si de materialele sintetice, usor de curatat si cu preturi mici in comparatie cu alte variante de material. Cele mai utilizate materiale sintetice sunt cele acrilice si cele ce au la baza microfibra.

Poti opta si pentru canapele living din piele naturala, material despre care putem spune ca este elegant, usor de curatat, rezistent, insa poate avea preturi mai ridicate. Dar prin calitatea propusa canapelele din acest material reprezinta o varianta optima de selectie.

Cadrul unor canapele living

Referitor la materialele utilizate in vederea constructiei cadrului unor canapele living, putem spune ca sunt printre elementele cheie ale unei canapele. In functie de materialele utilizate in constructia cadrului putem vorbi si despre perioada de utilizare a unei canapele living. De cele mai multe ori canapelele de calitate sunt fabricate cu un cadru precum lemnul si fierul, mai putin placile de pal.

Canapelele pentru living fabricate din aceste materiale rezista mai bine in timp si suporta mai bine greutati fara a se deforma. Nu este indicat sa faci nici un compromis asupra calitatii cadrului canapelei. Daca vei lua decizia optima din acest punct de vedere, atunci ai ocazia de a te bucura de o perioada indelungata de utilizare si de un confort optim din toate punctele de vedere.

Shopping Cart