Mese

Mese bucatarie pentru dotarea corecta a acestei camere
Timpul petrecut in bucatarie alaturi de familie reprezinta unul dintre cele mai placute momente. Este de asemenea recomandat sa iei masa in familie alaturi de cei dragi. Insa pentru ca totul sa fie perfect ai nevoie de cele mai potrivite mese bucatarie, iar noi iti propunem solutia optima de achizitionare.

Aceste mese bucatarie sunt perfecte si pentru momentele in care ai musafiri, fiind o placere sa ii astepti la o masa imbelsugata. Toate aceste ocazii vor avea nevoie de o piesa de mobilier care sa faciliteze perioada petrecuta in bucatarie, fiind potrivita pentru toti cei ce o folosesc.

Din aceste motive iti propunem o gama variata de mese bucatarie si vei gasi si tu ceea ce iti doresti. Vei gasi cu siguranta la noi mese bucatarie la un pret excelent si trebuie doar sa vizualizezi lista de produse.

Afișez 1 - 20 din 458 de rezultate

Cum sa alegi cele mai bune mese bucatarie?

In cazul in care nu stii exact care ar fi cele mai potrivite mese bucatarie pentru tine si familia ta, este important sa tii cont de cateva lucruri. Printre aceste caracteristici importante pe care trebuie sa le ai in vedere putem aminti:

  • Dimensiunea;
  • Forma;
  • Suportul;
  • Stilul;
  • Materialul.

Aceste aspecte sunt importante si trebuie sa gasesti un raspuns pentru fiecare caracteristica pentru a gasi mese bucatarie perfecte pentru tine. Din dorinta de a te ajuta sa iei cea mai buna decizie in vederea selectiei, iti punem la dispozitie o gama variata de produse de acest tip. La noi vei gasi cu siguranta mese bucatarie cu un raport excelent calitate-pret, ce se vor potrivi de minune in cadrul bucatariei tale.

Care sunt dimensiunile acestor mese bucatarie?

Trebuie sa ai in vedere si aspectele legate de dimensiunea acestor mese bucatarie pentru a descoperi varianta potrivita de achizitie. In acest sens trebuie sa ai in vedere cateva chestiuni importante printre care putem aminti de numarul de locuri, dimensiunile bucatariei si dimensiunea mesei.

Numarul de locuri pentru aceste mese bucatarie este foarte important deoarece ai ocazia de a o utiliza in conditii optime si in functie de numarul de persoane ce vor sta simultan la masa. Va trebui sa te gandesti in acest sens la numarul membrilor familiei si sa mai adaugi 2 locuri pentru eventualitatea in care vei avea musafiri. Bineinteles poti adauga mai multe locuri in functie de numarul de prieteni si cunostinte. Daca adori momentele petrecute alaturi de prieteni la masa din bucatarie atunci poti lua in calcul optiunea unei mese mai mari.

Dimensiunea bucatariei reprezinta de asemenea un lucru important pe care va trebui sa il ai in vedere in momentul in care vei dori sa achizitionezi mese bucatarie. Daca bucataria este mare ai la dispozitie multe optiuni, deoarece nu vei fi limitat de spatiu. Insa daca bucataria este mica trebuie sa alegi o masa cu dimensiuni mai mici ce se va integra in cadrul spatiului.

Stilul unor mese bucatarie

Exista multe optiuni de achizitie a acestor mese bucatarie si in functie de stilul pe care il propun. In acest sens, vei gasi exact ce te intereseaza, insa va trebui ca masa sa fie practica si functionala, iar aspectul nu va trebui neglijat.

Ai posibilitatea de a alege mese bucatarie in stil rustic create in principal din lemn masiv si cu un aspect nefinisat. Pe de alta parte mesele de bucatarie in stil clasic sunt create din lemn, cu picioare sculptate si cu un finisaj lucios. Mesele cu piedestal sunt create pentru a sta sprijinite pe un picior in loc de patru ca in cazul meselor clasice. Acestea sunt ideale pentru bucatariile in stil vintage.

Poti alege mese bucatarie in stil liniar, acestea fiind ideale pentru stilul minimalist, avand linii si unghiuri drepte. Mesele de bucatarie in stil contemporan sunt de asemenea apreciate si pot avea incorporate elemente sculptate sau materiale neobisnuite.

Shopping Cart

Filtrează după preț