Politica de confidențialitate

 

FAVMOB_Logo-preview
 

Site-ul favmob.ro este deținut de SC HOME FAVMOB SRL.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. HOME FAVMOB S.R.L își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare.

Dreptul de autor

Conținutul site-ului favmob.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date este proprietatea favmob.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul favmob.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Va rugăm să sesizați orice încălcare a drepturilor de autor observată pe site-ul favmob.ro prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@favmob.ro
 

Politica de confidențialitate

Accesarea site-ului favmob.ro implică acceptul utilizatorilor că datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către S.C. HOME FAVMOB SRL. Tratează toate datele personale primite drept confidențiale și le folosește exclusiv pentru operarea comenzilor și scopuri legate de cumpărare.
Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte de marketing, informarea despre promoțiiile favmob.ro sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de favmob.ro prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.). De asemenea utilizatorii se poate dezabona de la acest serviciu oricând doresc. Furnizarea acestor date se face în mod voluntar. În cazul în care nu mai doriți ca datele dumneavoastră personale să fie utilizate de către favmob.ro, vă rugăm să ne trimiteți o notificare în acest sens la adresa de e-mail contact@favmob.ro
Datele personale ale cumpărătorilor nu vor fi dezvăluite niciunei părți terțe, cu excepția subcontractorilor (de ordin logistic etc), necesare pentru completarea/finalizarea comenzii.
Site-ul favmob.ro certifica faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.
Shopping Cart